05.03.2024 г.
ПОРТАЛЪТ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД И РЕГИОНА
море 2015
Хотели Ресторанти Помощ Заведения Паркинги
Информация Време Транспорт Спорт WI - FI зони
НАЧАЛО БЛАГОЕВГРАД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ДОКТОРИ ЗАВЕДЕНИЯ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Д-р Сашо Кастрев - Невролог (Dr. Sasho Kastrev - Neurologist)
Благоевград
- неврология
- епилепсия
- мозъчно - съдови болести
- електроенцефалография
- доплерова сонография
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМАТА ГАЛЕРИЯ ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Контакти:
ул. Славянска 62 - МБАЛ Пулс
тел.: 073 882020; 0889 318865
e-mail:
Говорими езици:
Български, Английски
Инфо:
Квартал: Широк център
В близост до: Поликлиника
Паркинг: Безплатен
Услуги:
Д-р Сашо Кастрев - Невролог
GPS координати: 42.023317 N 23.089737 E Карта в Google Maps Брой посещения: 29103


Доктор Сашо Кастрев е специалист невролог, практикуващ в Благоевград. Той е ангажиран с диагностична, както и с лечебна дейност на всички неврологични заболявания, като по-специален е интересът му към пациенти, страдащи от мозъчно-съдови болести и епилепсии.

В своята работа той извършва високоспециализирани дейности като електроенцелография, както и Доплерова сонография с цветен Доплер. Те биват използвани при лечението на различни болести на централната нервна система и периферната нервна система каквито са например епилепсията, паркинсон, инсулт, мозъчно-съдови заболявания.

ЕЛЕКТРОЕНЦЕЛОГРАФИЯТА
ЕЕГ представлява метод, използван за контрол и откриване на мозъчни тумори, мигрена, епилепсия, инсулти, възпалителни и съдови заболявания, откриване на причина за чести главоболия. Изследването от този вид е безболезнено и напълно безвредно за пациента и са редки случаите, при които не се изгражда ясна представа за огнището на заболяването.

ДОПЛЕРОВА СОНОГРАФИЯ
Чрез нея се получава достоверна информация относно състоянието на артериите и вените. Служи за установяване на данни относно атеросклеротични промени на кръвоносните съдове които могат да доведат например до мозъчен инсулт.

На услугите на доктор Сашо Кастрев ще можете разчитате на следните адреси:

Улица „Славянска“ №62
МБАЛПулс
неврологично отделение

Улица „Трети Март“ №42
МДЦРубидентМедика

Заповядайте!

хотели
Почивка на планина
Ламиниран паркет
Хотел Хавана
Хотел Сити
Специалист по очни болести и детски офталмолог
Дентален център Дентафейс
хотели
Общи условия; Партньори: Viara-online.com; Лимузина под наем; 230 хотела и механи в Банско; Razlog info; PernikDnes; Всичко за Варна; Портал Е-Видин; Всичко за Петрич; Костенец; Гълъбово; Туризъм в Кюстендил; Огоста; Новини от Стара Загора; Дупница; Почивка; Казанлък Инфо; Над 100 хотела от Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Хотелите в Чепеларе и региона; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона

Blagoevgrad, Благоевград, хотели в Благоевград, хотел в Благоевград, ресторанти в Благоевград, механи в Благоевград, hoteli blagoevgrad, hoteli v blagoevgrad, restoranti blagoevgrad, restoranti v blagoevgrad, хотели, хотел благоевград, благоевград хотели, хотели в благоевград, mehani v blagoevgrad, ресторанти Благоевград, благоевград ресторанти, ресторант в благоевград, заведения в Благоевград, благоевград заведения, механи, механи в Благоевград, благоевград механи, клубове, клубове в Благоевград, важни телефони благоевград, Реклама Благоевград, разписание на влакове Благоевград, разписание на автобуси Благоевград, Wi-Fi Благоевград