26.11.2022 г.
ПОРТАЛЪТ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД И РЕГИОНА
test
Хотели Ресторанти Помощ Заведения Паркинги
Информация Време Транспорт Спорт WI - FI зони
НАЧАЛО БЛАГОЕВГРАД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ДОКТОРИ ЗАВЕДЕНИЯ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Димитра - магазин за цветя в Благоевград (Dimitra - Flower Shop)
Благоевград
- аранжировки
- сватбени букети
- специални композиции
- озеленяване
- опаковане на подаръци
- ниски цени
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМАТА ГАЛЕРИЯ ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Контакти:
гр. Благоевград
ул. Славянска 96 А
тел.: 0886 330 386
e-mail:
web: www.dimitra-cvete.com
Говорими езици:
Български, Гръцки, Немски
Инфо:
Квартал: Освобождение
В близост до: Студентски общежития
Управител: Китан Кръстев
Плащане: в брой
Паркинг: безплатен
Услуги:
аранжировки, букети, озеленяване, опаковане
GPS координати: 42.021255 N, 23.08364 E Карта в Google Maps Брой посещения: 12931

 

Магазин за цветя "Димитра" е мястото в Благоевград, където ще откриете доста БОГАТ АСОРТИМЕНТ ОТ ЦВЕТЯ И РАСТЕНИЯ. Тук се предлагат разнообразни САКСИЙНИ, както и интересни ЕКЗОТИЧНИ ЦВЕТЯ. Сред предложенията има и ХРАСТИ, а също и ДЪРВЕТА както от региона, така и от различни места по света.

Освен голямо разнообразие от видове, на магазина можете да се доверите и в случай, че искате да Ви бъде направена доставка на определени растения. Магазин "Димитра" ще Ви предложи да се заеме и с ОЗЕЛЕНЯВАНЕТО на различни обекти. Онова, което фирмата ще Ви гарантира е качеството на извършените от нея услуги. Професионалистите, работещи тук, са напълно наясно с това как да се справят със всяка задача, която им поставите, що се отнася до градината Ви. Качеството на стоките, с които работи магазина, също е гарантирано. За да бъдете Вие сигурни, че специалистите ще направят точно това, което искате, ще Ви бъде предложена предварителна консултация, в която всички варианти и въпроси да бъдат обсъдени и уточнени.

Всички дейности биват извършвани от фирма „Булвинд” ООД, Благоевград. Магазин за цветя „Димитра” ще Ви бъде полезен що се отнася до търговията с ЕКЗОТИЧНИ ЦВЕТЯ ОТ ГЪРЦИЯ. Тук ще откриете разнообразие от храсти (жив плет), а също различни ШИРОКОЛИСТНИ, както и ИГЛОЛИСТНИ ДЪРВЕТА.

БУКЕТИТЕ, които биват аранжирани тук, са прекрасни. Могат да бъдат подготвени цветя и букети за сватби, кръщенета и въобще всякакви поводи. В услугите са включени дори и предоставянето на ЦВЕТЯ ПОД НАЕМ. В магазина ще откриете чудесни интериорни цветя, както и едногодишни и многогодишни екстериорни. Магазин „Димитра” ще Ви бъде от помощ и в случай че се нуждаете от определени сортове ЗЕМЯ или пък ТОРФ, както и при необходимост от ТЕЧНИ ТОРОВЕ. В магазина има РАЙГРАС и доста голямо разнообразие от саксии.

Разчитайте на услугите и качеството, което Магазин за цветя „Димитра” Ви предлага!

 

каталог с фирми
Почивка на планина
Ламиниран паркет
Хотел Хавана
Хотел Сити
Специалист по очни болести и детски офталмолог
Дентален център Дентафейс
хотели
Общи условия; Партньори: Viara-online.com; Лимузина под наем; 230 хотела и механи в Банско; Razlog info; PernikDnes; Всичко за Варна; Портал Е-Видин; Всичко за Петрич; Костенец; Гълъбово; Туризъм в Кюстендил; Огоста; Новини от Стара Загора; Дупница; Почивка; Казанлък Инфо; Над 100 хотела от Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Хотелите в Чепеларе и региона; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона

Blagoevgrad, Благоевград, хотели в Благоевград, хотел в Благоевград, ресторанти в Благоевград, механи в Благоевград, hoteli blagoevgrad, hoteli v blagoevgrad, restoranti blagoevgrad, restoranti v blagoevgrad, хотели, хотел благоевград, благоевград хотели, хотели в благоевград, mehani v blagoevgrad, ресторанти Благоевград, благоевград ресторанти, ресторант в благоевград, заведения в Благоевград, благоевград заведения, механи, механи в Благоевград, благоевград механи, клубове, клубове в Благоевград, важни телефони благоевград, Реклама Благоевград, разписание на влакове Благоевград, разписание на автобуси Благоевград, Wi-Fi Благоевград