05.03.2024 г.
ПОРТАЛЪТ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД И РЕГИОНА
море 2015
Хотели Ресторанти Помощ Заведения Паркинги
Информация Време Транспорт Спорт WI - FI зони
НАЧАЛО БЛАГОЕВГРАД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ДОКТОРИ ЗАВЕДЕНИЯ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Психотерапевт и психолог - Д-р Венка Петрова и Д-р Наташа Ангелова (Psychotherapist and psychologist - Dr. Venka Petrova and Dr. Natasha Angelova)
Благоевград
- психотерапевт
- психолог
- психотерапия
- психологично консултиране
- семинари
- обучение
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМАТА ГАЛЕРИЯ ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Контакти:
гр. Благоевград
адрес: ул. Страцин 6/партер/
тел.: 0899 117550 - Венка Петрова
тел.: 0889 579057 - Наташа Ангелова
e-mail:
Говорими езици:
Български, руски, френски
Инфо:
Квартал: Широк Център
В близост до: Агенция по вписванията
Паркинг: Безплатен
Услуги:
индивидуално семейно и групово консултиране на възрастни и деца
GPS координати: 42.012559 N 23.092162 E Карта в Google Maps Брой посещения: 44097

Психотерапевт и психолог: Венка Петрова и Наташа Ангелова са едни от доказалите се специалисти в областта си в Благоевград.

Венка Димитрова Петрова
  е  доктор по психология, психотерапевт, сертифициран от Дружеството по позитивна психотерапия в България /ДППБ/ и Световната Асоциация по позитивна психотерапия /WAPP/, треньор по позитивна психотерапия на базово ниво.
Има допълнителна професионална квалификация „индивидуално, семейно и групово консултиране, интернет и телефонно консултиране”. Преминала е обучения в областта на психотерапията на деца и юноши.
Занимава се с психологическо консултиране и психотерапия в частна практика от 14 години, организира семинари и обучения.

Телефонен номер за връзка: 0899117550
E-mail: veni19@abv.bg

Наташа Ангелова е доктор по психология, преподавател в Югозападен университет “Неофит Рилски”. Сертифицирана е като хипнотерапевт към БАХХ и European Society of Hypnosis in Psychotherapy and Medicine. Като системен консултант по Фамилна системна психотерапия, работи със семейства за подобряване на комуникативния потенциал и управление на поведението в конфликтни ситуации. Извършва индивидуално, семейно и групово консултиране  с цел личностно развитие, както и трансформиране на взаимоотношенията с другите хора. Обучена е в областта на  детската игрова терапия. Психолог-фасилитатор на групи в обучителни и тренингови програми за повишаване на личностния капацитет и социалните умения.

Професионалната помощ, която предлага е в следните области: страхове и тревожност в социални ситуации и взаимодействия при деца и възрастни; брачно и партньорско консултиране; психо-соматични проблеми и колебания в настроението.

Телефон за връзка: 0889579057
E-mail: natasha.virmozelova@gmail.com

хотели
Почивка на планина
Ламиниран паркет
Хотел Хавана
Хотел Сити
Специалист по очни болести и детски офталмолог
Дентален център Дентафейс
Почивка в България.
Общи условия; Партньори: Viara-online.com; Лимузина под наем; 230 хотела и механи в Банско; Razlog info; PernikDnes; Всичко за Варна; Портал Е-Видин; Всичко за Петрич; Костенец; Гълъбово; Туризъм в Кюстендил; Огоста; Новини от Стара Загора; Дупница; Почивка; Казанлък Инфо; Над 100 хотела от Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Хотелите в Чепеларе и региона; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона

Blagoevgrad, Благоевград, хотели в Благоевград, хотел в Благоевград, ресторанти в Благоевград, механи в Благоевград, hoteli blagoevgrad, hoteli v blagoevgrad, restoranti blagoevgrad, restoranti v blagoevgrad, хотели, хотел благоевград, благоевград хотели, хотели в благоевград, mehani v blagoevgrad, ресторанти Благоевград, благоевград ресторанти, ресторант в благоевград, заведения в Благоевград, благоевград заведения, механи, механи в Благоевград, благоевград механи, клубове, клубове в Благоевград, важни телефони благоевград, Реклама Благоевград, разписание на влакове Благоевград, разписание на автобуси Благоевград, Wi-Fi Благоевград