14.07.2024 г.
ПОРТАЛЪТ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД И РЕГИОНА
море 2015
Хотели Ресторанти Помощ Заведения Паркинги
Информация Време Транспорт Спорт WI - FI зони
НАЧАЛО БЛАГОЕВГРАД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ДОКТОРИ ЗАВЕДЕНИЯ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
РЕГИСТРАЦИЯ В BLAGOEVGRAD-INFO.COM

blagoevgrad-info.com е най-пълният справочник, предлагащ информация за хотели, ресторанти, заведения и други търговски обекти на територията на гр.Благоевград и региона.

За да бъде присъствието Ви максимално ефективно, Ви предлагаме да се възползвате от годишния ни абонамент, с който получавате детайлна информация за Вашия обект, снимков материал, форма за обратна връзка/запитване за резервация, карта с местонахождението, GPS координати, меню за ресторантите и заведенията за хранене.
 

Представянето може да бъде направено в няколка варианта:

Вариант 1: "Кратка информация, адрес, телефон"

Цена:

Безплатно

Пример:

http://www.blagoevgrad-info.com/hotels.php?page=3

Вариант 2: "Описание на дейността, услуги, галерия, контакти, форма за обратна връзка/запитване за резервация, меню, GPS координати, карта..."

Цена:

1 месец

3 месеца

6 месеца

12 месеца

25 лв.

40 лв.

50 лв.

79 лв.

Пример:

http://www.blagoevgrad-info.com/restaurant.php?id=1

Вариант 3: "Сайт с до 5 страници, включващи информация за фирмата, услуги, галерия, контакти, карта и форма за обратна връзка. Включен хостинг. Домейн име от типа firma.blagoevgrad-info.com"

Цена:

1 година

110 лв.

Пример:

http://firma.blagoevgrad-info.com

Всеки вид регистрация се извършва от нашия екип. Ако желаете да се включите в blagoevgrad-info.com, моля да се свържете с нас на тел.: 0895 90 39 90 ; 0886 90 39 90; 0877 90 39 90 или да попълните формата за обратна връзка в страницата с контакти.

Всички посочени цени са в лева, без включен ДДС.

Цените, определени при плащане за 3 или повече месеца са с включени 20% или повече отстъпка.
 

Маслини. Зехтин. Варива. От слънчева Гърция.
Ламиниран паркет
Хотел Хавана
Хотел Сити
Специалист по очни болести и детски офталмолог
Дентален център Дентафейс
Почивка в България.
хотели Демонтаж, монтаж и баланс на гуми.
Общи условия; Партньори: Viara-online.com; Лимузина под наем; 230 хотела и механи в Банско; Razlog info; PernikDnes; Всичко за Варна; Портал Е-Видин; Всичко за Петрич; Костенец; Гълъбово; Туризъм в Кюстендил; Огоста; Новини от Стара Загора; Дупница; Почивка; Казанлък Инфо; Над 100 хотела от Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Хотелите в Чепеларе и региона; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона

Blagoevgrad, Благоевград, хотели в Благоевград, хотел в Благоевград, ресторанти в Благоевград, механи в Благоевград, hoteli blagoevgrad, hoteli v blagoevgrad, restoranti blagoevgrad, restoranti v blagoevgrad, хотели, хотел благоевград, благоевград хотели, хотели в благоевград, mehani v blagoevgrad, ресторанти Благоевград, благоевград ресторанти, ресторант в благоевград, заведения в Благоевград, благоевград заведения, механи, механи в Благоевград, благоевград механи, клубове, клубове в Благоевград, важни телефони благоевград, Реклама Благоевград, разписание на влакове Благоевград, разписание на автобуси Благоевград, Wi-Fi Благоевград