07.03.2021 г.
ПОРТАЛЪТ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД И РЕГИОНА
test
Хотели Ресторанти Помощ Заведения Паркинги
Информация Време Транспорт Спорт WI - FI зони
НАЧАЛО БЛАГОЕВГРАД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ДОКТОРИ ЗАВЕДЕНИЯ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Автокъща Дани Ауто (Dani Auto)
Благоевград
- отлично техническо състояние
- добър външен вид на автомобилите
- голям избор от марки
- отлични цени
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМАТА ГАЛЕРИЯ ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Контакти:
гр. Благоевград, ул. Зелендолско шосе, след МЕТРО
тел.: 0899 189486
e-mail:
Говорими езици:
Български
Инфо:
- автомобили
- джипове
- бусове
- конкурентни цени
Услуги:
- отлично техническо състояние - добър външен вид на автомобилите - голям избор от марки - отлични цени
Брой посещения: 8117


Наистина голям е изборът от превозни средства, който ще откриете в Автокъща „Дани Ауто“. Тук е най-голямото разнообразие от марки в Благоевград, за чието качество ще бъде гарантирано. И за да брани доброто име, с което е известна на пазара, компанията винаги се стреми към задоволяване на всяко изискване. За целта в автокъщата попадат само автомобилите в ОТЛИЧНО ТЕХНИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ с ДОБЪР ВЪНШЕН ВИД – те биват подбирани много внимателно.

Ще избирате сред:

АВТОМОБИЛИ
Тук налични са предложения на едни от най-добрите и най-търсените марки на пазара, сред които например Audi, Opel, Mercedes, Renault, Citroen, BMW, Skoda, Seat, Toyota и много други.

ДЖИПОВЕ
Не липсват и подобни возила, носещи марки като Honda, Kia, BMW, Lada и други. За тях ще откриете и всякакви части.

БУСОВЕ
„Дани Ауто“ ще се погрижи и за бизнеса Ви, предлагайки бусове, сред които се отличават марки като Ford, Volkswagen, Renault, Citroen, Renault и други.

На „Зеленодолско шосе“ , срещу магазин „МЕТРО“, можете да разгледате колите на място.

За контакти:
0899/ 189 486

Заповядайте!

каталог с фирми
Почивка на планина
Ламиниран паркет
Хотел Хавана
Хотел Сити
Специалист по очни болести и детски офталмолог
Дентален център Дентафейс
хотели
Общи условия; Партньори: Viara-online.com; Лимузина под наем; 230 хотела и механи в Банско; Razlog info; PernikDnes; Всичко за Варна; Портал Е-Видин; Всичко за Петрич; Костенец; Гълъбово; Туризъм в Кюстендил; Огоста; Новини от Стара Загора; Дупница; Почивка; Казанлък Инфо; Над 100 хотела от Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Хотелите в Чепеларе и региона; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона

Blagoevgrad, Благоевград, хотели в Благоевград, хотел в Благоевград, ресторанти в Благоевград, механи в Благоевград, hoteli blagoevgrad, hoteli v blagoevgrad, restoranti blagoevgrad, restoranti v blagoevgrad, хотели, хотел благоевград, благоевград хотели, хотели в благоевград, mehani v blagoevgrad, ресторанти Благоевград, благоевград ресторанти, ресторант в благоевград, заведения в Благоевград, благоевград заведения, механи, механи в Благоевград, благоевград механи, клубове, клубове в Благоевград, важни телефони благоевград, Реклама Благоевград, разписание на влакове Благоевград, разписание на автобуси Благоевград, Wi-Fi Благоевград