29.05.2020 г.
ПОРТАЛЪТ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД И РЕГИОНА
море 2015
Хотели Ресторанти Помощ Заведения Паркинги
Информация Време Транспорт Спорт WI - FI зони
НАЧАЛО БЛАГОЕВГРАД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ДОКТОРИ ЗАВЕДЕНИЯ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
СУПЕРЕКО ООД (Supereco LTD)
Благоевград
- сертификат за качество А1
- размери от 15 см до 25 см
- собствен транспорт
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМАТА ГАЛЕРИЯ ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Контакти:
гр. Благоевград, ул. Григор Пърличев 32
тел.: 073 870909; 0879 806868
e-mail:
web: supereco-bg.com
Говорими езици:
Български
Инфо:
- производство на пелети
- търговия с пелети
- високо качество на КПД при горене
Услуги:
- сертификат за качество А1 - размери от 15 см до 25 см - собствен транспорт
Брой посещения: 5411


„Супереко“ ООД стартира през 2012 година, определяйки като предмет на своята дейност ПРОИЗВОДСТВОТО и ТЪРГОВИЯТА с висококачествени ДЪРВЕСНИ ПЕЛЕТИ. Професионалният екип, на който компанията разчита, в съчетание с качествения дървен материал гарантират отличният краен резултат. За целта фирмата използва и съвременно оборудване, включващо високотехнологични машини. Всичко това извежда компанията на челни позиции в сферата както у нас, така и в страни като Италия, Словения и Гърция.

Продуктът на фирмата се произвежда от иглолистна дървесина с най-добро качество. В резултат компанията успява да предложи на клиентите си пелети с високо КПД при горене.
Фирмата се отличава от всички останали с това че съумява да организира и реализира всеки един момент от производствения процес. А той включва всички дейности – от беленето на корите на дървото до опаковането на готовия продукт.

Компанията предлага пелети със сертификат за качество КЛАС А1. Това означава, че продуктът, който закупувате, е бил тестван в специална лаборатория, където резултатите са показали ниски количества на влага и сяра, както и малък процент пепел след изгаряне.

Самият продукт бива предлаган в размери от петнадесет до двадесет и пет милиметра. Готовите пелети биват пакетирани в чували, всеки един от които тежащ петнадесет килограма. В този вид ще пристигнат и пелетите при Вас!

Дванадесет души с опит и нужната квалификация съставляват екипа на компанията. „Супереко“ ООД използва и СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ до четири тона, с помощта на който фирмата доставя продукта си.
За контакти:
073/ 87 09 09 – офис
0879/ 80 68 68 – офис

0898/ 27 75 16 – Красимир Гавраилов (управител)
0899/ 95 33 06 – Красимир Балабанов (управител)

ЦЕНИ:

От 1 май до 31 август
330 лева на тон (без ДДС)

От 1 септември до 30 април
360 лева на тон (без ДДС)

Отличното качество винаги оставя клиентите удовлетворени!

 

каталог с фирми
Почивка на планина
Ламиниран паркет
Хотел Хавана
Хотел Сити
Специалист по очни болести и детски офталмолог
Дентален център Дентафейс
Почивка в България.
Общи условия; Партньори: Viara-online.com; Лимузина под наем; 230 хотела и механи в Банско; Razlog info; PernikDnes; Всичко за Варна; Портал Е-Видин; Всичко за Петрич; Костенец; Гълъбово; Туризъм в Кюстендил; Огоста; Новини от Стара Загора; Дупница; Почивка; Казанлък Инфо; Над 100 хотела от Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Хотелите в Чепеларе и региона; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона

Blagoevgrad, Благоевград, хотели в Благоевград, хотел в Благоевград, ресторанти в Благоевград, механи в Благоевград, hoteli blagoevgrad, hoteli v blagoevgrad, restoranti blagoevgrad, restoranti v blagoevgrad, хотели, хотел благоевград, благоевград хотели, хотели в благоевград, mehani v blagoevgrad, ресторанти Благоевград, благоевград ресторанти, ресторант в благоевград, заведения в Благоевград, благоевград заведения, механи, механи в Благоевград, благоевград механи, клубове, клубове в Благоевград, важни телефони благоевград, Реклама Благоевград, разписание на влакове Благоевград, разписание на автобуси Благоевград, Wi-Fi Благоевград