29.01.2023 г.
ПОРТАЛЪТ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД И РЕГИОНА
море 2015
Хотели Ресторанти Помощ Заведения Паркинги
Информация Време Транспорт Спорт WI - FI зони
НАЧАЛО БЛАГОЕВГРАД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ДОКТОРИ ЗАВЕДЕНИЯ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
А и А Паркет (A & A Parket)
Благоевград
- ламиниран паркет
- австройско качество
- достъпни цени
- безплатен транспорт
- безплатен монтаж
- безплатен перваз
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМАТА ГАЛЕРИЯ ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ
Контакти:
гр. Благоевград
адрес: ул. Иван Гарванов 5, кв. Грамада
тел.: 073/ 871 111; 0878/ 60 42 29; 0896/ 313 174
e-mail:
web: parketbg.com
Говорими езици:
Български
Инфо:
Плащане: В брой
Паркинг: Безплатен
Услуги:
безплатен транспорт; безплатен монтаж; безплатен перваз
GPS координати: 42.014292 N 23.079322 E Карта в Google Maps Брой посещения: 21131

Добре дошли в страницата на АиА Паркет - Благоевград. При нас ще откриете богата гама от масивни, екзотични и ламинирани паркети на австрийската фирма KAINDL. Освен ламиниран паркет, АиА Паркет предлага всички необходими детайли за правилния и надежден монтаж.

Предимствата на предлагания от нас ламиниран паркет са: Австрийско качество, достъпни цени и безплатен монтаж. За да бъде всичко безупречно от самото начало, ние ще Ви предложим професионална консултация от наш квалифициран специалист.

Всеки клиент, закупил ламиниран паркет от нас, получава безплатен монтаж, перваз и транспорт.

АиА Паркет" ЕООД работи в сферата на търговия, монтаж и поддръжка на ламинирани паркети повече от 8 години.

Дистрибутори сме на най-голямата световна марка с многогодишна традиция в производството на масивни, екзотични и ламинирани паркети - австрийската KAINDL. Предлагаме и продукти на KRONOSPAN, KRONOTEX, KRONOPOL и др.

В гамата на предлагания от нас асортимент са включени още: первази, лайсни, лакове, лепила, силиконови и фугиращи пасти, изолации и др.

За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от АиА Паркет ще обсъдим Вашата необходимост и ще предложим най-добрия вариант според нуждите Ви.

Освен професионална консултация и осигуряване на качествени материали, ние Ви гарантираме и безплатен монтаж.

Ще се радваме да докажем всичко това и на Вас.

хотели
Почивка на планина
Ламиниран паркет
Хотел Хавана
Хотел Сити
Специалист по очни болести и детски офталмолог
Дентален център Дентафейс
Почивка в България.
Общи условия; Партньори: Viara-online.com; Лимузина под наем; 230 хотела и механи в Банско; Razlog info; PernikDnes; Всичко за Варна; Портал Е-Видин; Всичко за Петрич; Костенец; Гълъбово; Туризъм в Кюстендил; Огоста; Новини от Стара Загора; Дупница; Почивка; Казанлък Инфо; Над 100 хотела от Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Хотелите в Чепеларе и региона; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона

Blagoevgrad, Благоевград, хотели в Благоевград, хотел в Благоевград, ресторанти в Благоевград, механи в Благоевград, hoteli blagoevgrad, hoteli v blagoevgrad, restoranti blagoevgrad, restoranti v blagoevgrad, хотели, хотел благоевград, благоевград хотели, хотели в благоевград, mehani v blagoevgrad, ресторанти Благоевград, благоевград ресторанти, ресторант в благоевград, заведения в Благоевград, благоевград заведения, механи, механи в Благоевград, благоевград механи, клубове, клубове в Благоевград, важни телефони благоевград, Реклама Благоевград, разписание на влакове Благоевград, разписание на автобуси Благоевград, Wi-Fi Благоевград