25.04.2024 г.
ПОРТАЛЪТ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД И РЕГИОНА
море 2015
Хотели Ресторанти Помощ Заведения Паркинги
Информация Време Транспорт Спорт WI - FI зони
НАЧАЛО БЛАГОЕВГРАД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ДОКТОРИ ЗАВЕДЕНИЯ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Premium cafe Bar (Premium cafe Bar)
Благоевград
- закирита част
- открита част
- алкохолни напитки
- кубински пури
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАВЕДЕНИЕТО ГАЛЕРИЯ НА ЗАВЕДЕНИЕТО КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ
Контакти:
гр. Благоевград, ул. Тодор Александров 2, Largo Mall
тел.: 0886/ 66 30 14
e-mail:
web: www.kalimancaribe.com
Инфо:
- закирита част
- открита част
- алкохолни напитки
- кубински пури
Говорими езици:
Български
GPS координати: 42.020544 N 23.100453 E Карта в Google Maps Брой посещения: 12274

 

Една от най-новите атракции в Благоевград е елегантният Кафе-бар „Премиум“. Него можете да откриете на партера в „Largo Mall“. Заведението е обгърнато от зеленина и се радва на близостта си до красивите фонтани.

Обстановката тук ще Ви допадне – кафе-барът се радва на доста модерен дизайн. На терасата на заведението могат да бъдат настанени двадесет и четирима души, а на бара се предлагат още четири места. Но тук ще Ви допадне не само обстановката, но и богатият избор от питиета.

В заведението се предлагат всякакви АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ като например чудесен кубински ром. Можете да спрете избора си на уиски или пък на предложения като бърбън и отличен скоч. Тук се сервират и джин, водка , а също текила и коняк. Заложете на бира или пък шотове. Предлагат се и Кампари, Бейлис и Пломари. Страхотни са и всички кубински, класически и топли коктейли. Разбира се, в заведението се предлагат и всякакви безалкохолни и газирани напитки. В менюто включени са натурални сокове и прясно изцедени фрешове. Ще Ви изкушават и млечни шейкове и разнообразни безалкохолни коктейли. Определено ободряващо ще Ви подейства и чудесното кубинско кафе.

Всъщност, в Кафе-бар „Премиум“ ще откриете и доста голямо разнообразие от КУБИНСКИ ПУРИ и всякакви аксесоари за пушене. Всичко това ще Ви бъде предложено на фона на приятна кубинска музика. Можете да бъдете сигурни, че тук настроението Ви винаги ще бъде отлично!

Заведението работи всеки ден от 08:00 часа до 22:00 часа.

Кафе-бар „Премиум“ Ви очаква!

 

хотели
Почивка на планина
Ламиниран паркет
Хотел Хавана
Хотел Сити
Специалист по очни болести и детски офталмолог
Дентален център Дентафейс
Уеб сайт на лизинг - от 50 лв./месец
Общи условия; Партньори: Viara-online.com; Лимузина под наем; 230 хотела и механи в Банско; Razlog info; PernikDnes; Всичко за Варна; Портал Е-Видин; Всичко за Петрич; Костенец; Гълъбово; Туризъм в Кюстендил; Огоста; Новини от Стара Загора; Дупница; Почивка; Казанлък Инфо; Над 100 хотела от Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Хотелите в Чепеларе и региона; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона

Blagoevgrad, Благоевград, хотели в Благоевград, хотел в Благоевград, ресторанти в Благоевград, механи в Благоевград, hoteli blagoevgrad, hoteli v blagoevgrad, restoranti blagoevgrad, restoranti v blagoevgrad, хотели, хотел благоевград, благоевград хотели, хотели в благоевград, mehani v blagoevgrad, ресторанти Благоевград, благоевград ресторанти, ресторант в благоевград, заведения в Благоевград, благоевград заведения, механи, механи в Благоевград, благоевград механи, клубове, клубове в Благоевград, важни телефони благоевград, Реклама Благоевград, разписание на влакове Благоевград, разписание на автобуси Благоевград, Wi-Fi Благоевград