07.03.2021 г.
ПОРТАЛЪТ С ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЛАГОЕВГРАД И РЕГИОНА
море 2015
Хотели Ресторанти Помощ Заведения Паркинги
Информация Време Транспорт Спорт WI - FI зони
НАЧАЛО БЛАГОЕВГРАД ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ДОКТОРИ ЗАВЕДЕНИЯ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Дискотека Графити (Graffiti Dance Club)
РАБОТНО ВРЕМЕ

вторник, четвъртък и събота

от 11:30 до 05:00
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАВЕДЕНИЕТО ГАЛЕРИЯ НА ЗАВЕДЕНИЕТО КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ
Контакти:
гр. Благоевград
адрес: ул. Никола Вапцаров
тел.: 0886/ 297 949; 0878/ 807 997
e-mail:
Инфо:
Местоположение: Младежки дом
В близост до: пл. Мите Марков
Плащане: В брой
Музика: Черно, БГ, Хаус, Комерс
Говорими езици:
Български, Английски
GPS координати: 42.020167 N 23.101968 E Карта в Google Maps Брой посещения: 10420

 

Дискотека „Графити“ в Благоевград е страхотно място, където да се позабавлявате и да прекарате една незабравима вечер с приятели. Тук ще Ви посрещне великолепна атмосфера, подхранвана от отлична музика и тела, следващи нейния ритъм. Опияняващите неонови светлини ще преливат от цвят в цвят, ще обикалят наоколо, ще пълзят по Вас и ще се опитват да достигнат до всеки, дошъл тук, за да се наслади на бурния нощен живот.

В денс клуб „Графити“ ще прекарате приятна вечер с приятели, изпълнена със страхотни преживявания и весели спомени. Музиката, която заведението ще Ви предложи е разнообразна като съчетава всички познати жанрове и атрактивни стилове. Вечерта Ви тук ще бъде диктувана от баса, който ще звучи в колоните, благодарение на ЧЕРНОТО. Ще се забавлявате добре и в ритъма на модерните БЪЛГАРСКИ ПАРЧЕТА. Актуална КОМЕРСИАЛНА МУЗИКА, последвана от запомнящи се ХАУС елементи, ще разнообразяват вечерта и ще Ви вдигнат на крака.

На страхотни забавления в Дискотека „Графити“ можете да се наслаждавате всяка вторник, четвъртък и събота вечер. Купонът ще започне в 11:30 и ще приключи към 05:00 или когато Вие пожелаете. Едни от най-яките и запомнящи се музикални събития в Благоевград се организират и провеждат именно тук. Всяка седмица в „Графити“ за Вас ще пее някой от най-добрите и най-големите изпълнители в България. А те определено знаят как да „избухат“ с тълпата. Заповядайте и Вие и с присъствието си подкрепете качествената музика у нас!

Информация – 0878/ 807 997
Резервации – 0886/ 297 949


Посетете и нашата страница във FACEBOOK

Луксозна лимузина за сватбени тържества, абитуриентски балове и специални поводи. Благоевград.
Почивка на планина
Ламиниран паркет
Хотел Хавана
Хотел Сити
Специалист по очни болести и детски офталмолог
Дентален център Дентафейс
Уеб сайт на лизинг - от 50 лв./месец
Общи условия; Партньори: Viara-online.com; Лимузина под наем; 230 хотела и механи в Банско; Razlog info; PernikDnes; Всичко за Варна; Портал Е-Видин; Всичко за Петрич; Костенец; Гълъбово; Туризъм в Кюстендил; Огоста; Новини от Стара Загора; Дупница; Почивка; Казанлък Инфо; Над 100 хотела от Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско; Хотелите в Чепеларе и региона; Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона

Blagoevgrad, Благоевград, хотели в Благоевград, хотел в Благоевград, ресторанти в Благоевград, механи в Благоевград, hoteli blagoevgrad, hoteli v blagoevgrad, restoranti blagoevgrad, restoranti v blagoevgrad, хотели, хотел благоевград, благоевград хотели, хотели в благоевград, mehani v blagoevgrad, ресторанти Благоевград, благоевград ресторанти, ресторант в благоевград, заведения в Благоевград, благоевград заведения, механи, механи в Благоевград, благоевград механи, клубове, клубове в Благоевград, важни телефони благоевград, Реклама Благоевград, разписание на влакове Благоевград, разписание на автобуси Благоевград, Wi-Fi Благоевград